Cases


 

Beskrivelse

Outforce – Outsourcing af SQL til it-Craft

Hos Outforce er det et strategisk valg ikke at have egne SQL kompetencer i huset. it-Craft stiller derfor sine kompetencer til rådighed i driften af SQL servere for Outforces kunder. Som ekstern leverandør er it-Craft en uvildig 3. part, der har ansvaret for problemløsning og optimering af performance, hvilket foregår i direkte kontakt med Outforces kunder. it-Craft er derfor ikke blot en leverandør, men en relationssamarbejdspartner ifølge Enrico Augustinus, managing director, Outforce.

Læs mere..

Dacapo

Spildtid er fortid hos Dacapo Stainless

Når tålmodighed ikke er en dyd hos brugerne, optimerer it-Craft driften af SQL serveren, så frustrationer og utilfredshed lægges på hylden til fordel for større effektivitet og frigivelse af interne ressourcer. Dette er netop tilfældet i samarbejdet med Dacapo Stainless, hvor medarbejderne mærker effekten af it-Crafts arbejde hver eneste dag med større arbejdsglæde til følge og ikke mindst større tilfredshed hos stålvirksomhedens kunder.

Læs mere…

Skanderborg

Hjælpen er kun et klip væk for Skanderborg Kommune

Med et SQL Klippekort fra it-Craft er der aldrig langt fra problem til løsning for Skanderborg Kommune. Kommunen bruger både SQL Klippekortet til ad hoc opgaver i den daglige drift og til større projektopgaver, der løber over en længere periode.
Fordelen er den samme: Klippekortet er nemt at afregne og budgettere med, og så er det fordelagtigt i forhold til normal timetakst.

Læs mere…

GF Forsikring

Data Warehouse-løsning letter arbejdsgangen hos GF Forsikring

Løsningen var først og fremmest ment som et værktøj til ledelsesrapportering, men resten af organisationen fik hurtigt øjnene op for, hvad Data Warehouse kan bruges til.

Læs mere…

Region Midt & Silkeborg Kommune

Hurtigere ekspedition inden for det offentlige

Som SQL Specialister er vores kunder både private virksomheder og offentlige institutioner. Når databasen performer dårligt, kan det kun gå for langsomt med at få problemet løst, uanset om man er en region, en kommune eller en privat virksomhed. For Region Midt og Silkeborg Kommune var for meget ventetid og dermed spild af tid netop problemet. Det var indtil en SQL Specialist fra it-Craft kom til undsætning og sørgede for performance tuning på den korte bane og blandt andet vedligeholdelsesplaner, som er med til at sikre driften, på den lange bane.

Læs mere…