Om it-Craft A/S


it-Craft er specialister i Microsoft SQL Server.

Vores status som Microsoft Gold Partner er en blåstempling af os, som en af de bedste i landet inden for vores felt.
Siden 2002 har vi arbejdet med design, optimering af performance, business intelligence og drift af databaser hos kunder i hele landet både inden for det offentlige og mange forskellige brancher inden for det private.

I december 2016 blev it-Craft A/S en del af IT HOLDING A/S, der også tæller Outforce, som er totalleverandør inden for hosting og cloud løsninger og MindZet, som hjælper med at drifte IT-applikationer.
Samlet beskæftiger de 3 virksomheder ca. 75 medarbejdere fordelt på 6 lokationer og omsætter for over 100 millioner kr. årligt.

IT HOLDING A/S:

Outforce A/S


Outforce er totalleverandør inden for IT infrastruktur og hostingydelser og tilbyder cloud-løsninger og konsulentydelser i absolut topklasse


MindZet tilbyder 70 unikke services, der kan mikses efter behov. Servicene leveres uanset om IT løsningen står hos kunden selv, hos Outforce eller i Microsoft skyen.


it-Craft er et 100% SQL-konsulenthus, der i december 2016 blev indlemmet i USTC-gruppen via en 70% ejerandel. it-Craft fokuserer alene på Microsoft SQL.