Microsoft Gold Partner


it-Craft A/S er Microsoft Gold Partner.

Som eneste konsulentvirksomhed med hovedsæde i Jylland, har it-Craft opnået status som: Microsoft Gold Partner på Data Platform. For at opnå titlen er der krav til et højt kompetenceniveau, høj kundetilfredshed og gennemarbejdet dokumentation for veludført arbejde. Krav som it-Craft til fulde lever op til:

  • it-Crafts konsulenter er alle certificerede, ansvarlige og sætter en ære i at tilføre vore kunder værdi
  • it-Craft har gennemført Microsoft´s Partner-kundetilfredshedsundersøgelsen. Resultatet viser, at it-Craft scorer over gennemsnittet når det kommer til kundetilfredshed nationalt og international samtidig med, at samtlige kunder der deltog vil anbefale it-Craft til andre
  • it-Craft har afleveret og af Microsoft fået godkendt gennemarbejdet dokumentation på konkrete SQL-projekter.

Hvilken værdi har it-Craft´s Gold Partner-status for dig og din virksomhed:

En status som Microsoft Gold Partner er en blåstempling af vore kompetencer inden for SQL og er en indikation på at vi er blandt landets bedste inden for vores felt. Det kan give dig en sikkerhed for, at kvaliteten af vore ydelser er iorden.

Desuden har vi mulighed for at indløse SSDDPS-vouchers for de kunder som har adgang til disse via deres Microsoft Licensaftale. Det kan fx være ift. planlægning af SQL-projekter inden for deployment, upgrade eller migration hvor voucherne kan indgå som betalingsmiddel i den indledende planlægningsfase.